See? 31+ What You Did NOT Know About Ιταλία Αυστρία? Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία.

Ιταλία Αυστρία | Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια. Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41.

Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια. Η σέντρα για τον αγώνα έχει οριστεί για τις 22:00,. Τα είδε… όλα, αλλά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα η ιταλία! Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960!

Euro 2020 - Ιταλία-Αυστρία: Το VAR έσωσε τη «σκουάντρα ...
Euro 2020 - Ιταλία-Αυστρία: Το VAR έσωσε τη «σκουάντρα ... from onsports.bbend.net. Read more on this here.
Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Ακόμα πιο κοντά με πεσίνα! Η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί.

Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid). Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Ο ματέο πεσίνα, η 2η «χρυσή» αλλαγή του ρομπέρτο μαντσίνι μετά τον κιέζα, σκόραρε στο 105' και διπλασίασε το προβάδισμα πρόκρισης για την ιταλία κόντρα στην αυστρία. Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια. Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία. Η σέντρα για τον αγώνα έχει οριστεί για τις 22:00,. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε

Ο ματέο πεσίνα, η 2η «χρυσή» αλλαγή του ρομπέρτο μαντσίνι μετά τον κιέζα, σκόραρε στο 105' και διπλασίασε το προβάδισμα πρόκρισης για την ιταλία κόντρα στην αυστρία. Ακόμα πιο κοντά με πεσίνα! Η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Δύσκολη πρόκριση για την ιταλία.

Euro 2020 - Ιταλία-Αυστρία: Το VAR έσωσε τη «σκουάντρα ...
Euro 2020 - Ιταλία-Αυστρία: Το VAR έσωσε τη «σκουάντρα ... from onsports.bbend.net. Read more on this here.
Η σέντρα για τον αγώνα έχει οριστεί για τις 22:00,. Ακόμα πιο κοντά με πεσίνα! Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Τα είδε… όλα, αλλά πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα η ιταλία! Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια. Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid).

Ο ματέο πεσίνα, η 2η «χρυσή» αλλαγή του ρομπέρτο μαντσίνι μετά τον κιέζα, σκόραρε στο 105' και διπλασίασε το προβάδισμα πρόκρισης για την ιταλία κόντρα στην αυστρία. Οι ιταλοί κατάφεραν να τερματίσουν στην πρώτη θέση του. Ιταλία και αυστρία διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διακύβευμα την πρόκριση για τους 8 του euro. Η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid). Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Ακόμα πιο κοντά με πεσίνα! Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία. Ιταλία και αυστρία αναμένεται να τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ του σαββάτου για την φάση των 16 των νοκ άουτ για το euro 2020! Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Με τους ρομπέρτο μαντσίνι και φράνκο φόντα να καταλήγουν στους έντεκα που θα χρησιμοποιήσουν.

Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Φαβορί οι ιταλοί απέναντι στους πρωτάρηδες αυστριακούς. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια.

Ιταλία και Αυστρία: Μαζί με τον καύσωνα, ήρθαν οι ...
Ιταλία και Αυστρία: Μαζί με τον καύσωνα, ήρθαν οι ... from www.in.gr. Read more on this here.
Η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Φαβορί οι ιταλοί απέναντι στους πρωτάρηδες αυστριακούς. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Η εκτέλεση φάουλ του αλάμπα (vid). Ο ματέο πεσίνα, η 2η «χρυσή» αλλαγή του ρομπέρτο μαντσίνι μετά τον κιέζα, σκόραρε στο 105' και διπλασίασε το προβάδισμα πρόκρισης για την ιταλία κόντρα στην αυστρία. Ιταλία και αυστρία αναμένεται να τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ του σαββάτου για την φάση των 16 των νοκ άουτ για το euro 2020! Ακόμα πιο κοντά με πεσίνα!

Ιταλία και αυστρία αναμένεται να τεθούν αντιμέτωπες το βράδυ του σαββάτου για την φάση των 16 των νοκ άουτ για το euro 2020! Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 22.00 και μπορείτε να βρείτε στατιστικά στο πάμε Ιταλία και αυστρία κοντράρονται στο δεύτερο ματς της φάσης των 16, με τους πρώτους να μετρούν 11 νίκες στη σειρά χωρίς να δεχτούν καν γκολ και να μην έχουν χάσει από τους αντιπάλους τους εδώ και 51 χρόνια. Ο ματέο πεσίνα, η 2η «χρυσή» αλλαγή του ρομπέρτο μαντσίνι μετά τον κιέζα, σκόραρε στο 105' και διπλασίασε το προβάδισμα πρόκρισης για την ιταλία κόντρα στην αυστρία. Η αυστρία αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι», ιδιαίτερα στο β΄ μέρος όταν ήταν ανώτερη από την ιταλία, αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Φαβορί οι ιταλοί απέναντι στους πρωτάρηδες αυστριακούς. Η ιταλία μπορεί να δεινοπάθησε για σχεδόν 95' λεπτά, όμως εν τέλει βρήκε τη λύση απέναντι στην εξαιρετική αυστρία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του euro 2021. Όντας ήδη πρακτικά στη φάση των νοκ άουτ μετά τις νίκες επί των τουρκία και ελβετία, ο ρομπέρτο μαντσίνι προέβη σε σημαντικές αλλαγές κόντρα στην ουαλία αλλά αυτό δε φάνηκε και τόσο καθώς η. Wembley stadium, λονδίνο, αγγλία (35.000) η αυστρία δεν έχει κερδίσει την ιταλία από ένα φιλικό το 1960! Η σέντρα για τον αγώνα έχει οριστεί για τις 22:00,. Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ του αρναούτοβιτς (vid) 26/06/2021 | 23:41. Αναμέτρηση για τους 16 του euro 2020 με την ιταλία να υποδέχεται την αυστρία.

Ιταλία Αυστρία: Φαβορί οι ιταλοί απέναντι στους πρωτάρηδες αυστριακούς.

Comments

.

Enjoy journey, you arethe best...