What?! 10+ Hidden Facts of Bartın Sel? Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı.

Bartın Sel | Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. İstanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu sel suları sebebi ile'de mahsur kaldılar. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı.

2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı.

Bartın Kurucaşile'de sel
Bartın Kurucaşile'de sel from media-cdn.t24.com.tr. Read more on this here.
Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle.

Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar denize sürüklendi. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Kuvvetli yağışın dün gece başladığı sağanak yağış bartın'da sel ve heyelana neden oldu. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. Bartın'da etkili olan şiddetli sağanak bazı bölgelerde sele yola açtı, araçlar sürüklendi, çok sayıda iş yeri sel nedeniyle ahşap bir evin büyük bölümü yıkıldı, evdeki yaşlı bir kadın da sel sularına kapıldı.

Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor! Teknik rapor ve basın bildirisi. Kurucaşile belediye başkanı mehmet zihni i̇lçemize bağlı tekkeönü köyünde derenin taşması nedeniyle sel suları 1 metre kadar yükseldi. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. Bartın'ın kurucalişe ilçesi, tekkeönü köyü ile amasra ilçesine bağlı göçgündemirci köyünde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle dereler taştı.

Bartın'da Sel Köprüleri Yıktı - Haberler
Bartın'da Sel Köprüleri Yıktı - Haberler from foto.haberler.com. Read more on this here.
Bugün 1998 sel felaketinin 22. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Valilik sel ve heyelan uyarısı. 11 yaşındaki bir çocuk sel sularına kapılarak kayboldu. Bartın, sağanak yağmur nedeniyle adeta felaketi yaşıyor!

21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Ev ve iş yerlerini su bastı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Valilik sel ve heyelan uyarısı. Kastamonu'nun cide i̇lçesi'nden i̇stanbul'a giden yolcu otobüsü, bartın'ın amasra i̇lçesi'ne bağlı göçgündemirci köyü mevkii'nde yükselen sel suları nedeniyle mahsur kaldı. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. Mahsur kalanlara saatler sonra ulaşıldı. Bartın, türkiye'nin en çok yağış alan batı karadeniz bölgesindedir.hemen her mevsim bol yağış alır.dağlardan gelen yağmur suları bartın ırmağı ve. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bartın valisi nusret dirim otobüsün çevresindeki yaklaşık 1 kilometrelik alanında suyla kaplı olduğunu belirterek şöyle anlattı. 21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Bartın'ın hasankadı beldesinde etkili olan yoğun yağış sele neden oldu.

Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde etkili olan sağanak yağış sonrasnda taşan dereler sele neden oldu. Bazı araçlar sel sularında mahsur kaldı. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Bartın sel ve heyelana teslim oldu! - Haberder
Bartın sel ve heyelana teslim oldu! - Haberder from haberder.com.tr. Read more on this here.
21.06.2019 14:43 | son güncelleme: Daha önce de yaşanan çeşitli taşkınlar ve özellikle 1998 yılında yaşanan sel felaketi sebebiyle. Bartın'da yaşanan sel felaketinde 164 vatandaşın kurtarıldığı, 461 konut ve 72 iş yerinin hasar gördüğü bildirildi. Çok sayıda ev, iş yeri sular altında kalırken, sel sularına kapılan araçlar. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Teknik rapor ve basın bildirisi. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu.

21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın`ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından sele kapılarak hayatını kaybeden 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cenazesi. 2 köyde 1 metre sel suyu i̇lçeye bağlı tekkeönü köyü'nde de dere taşması sonucu sel meydana. Bartın'da sele kapılan çocuk kayboldu. Bartın kurucaşile ve amasra ilçelerinde gece saatlerinde başlayan sağanak yağmurun dereleri taşırması sonrasında sel meydana geldi. Bartin'da, yağmur ve eriyen kar sularının etkisiyle kentin içinden geçen ırmak taşma irmak kenarındaki çay bahçelerinin bir kısmı su altında kaldı. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve. Hasankadı beldesi eskiemirler köyünde dün etkili olan aşırı. Bartın'da gece etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartin kozcağız hasankadı beldesinde yaşanan sel felaketi'nde mahsurkalma anlarımız. Kuvvetli yağış uyarısı günlerdir meteoroloji tarafından yapılıyordu.

Bartın Sel: Ev ve iş yerlerini su bastı.

Comments

.

Enjoy journey, you arethe best...